De ce INVOLUTIA 1989 si nu Revolutia?

INVOLUTIA 1989 si nu Revolutia pentru ca o Revolutie este un proces dialectic care presupune schimbarea unui sistem de organizare socio-economic si cultural inferior cu unul superior. Nu se poate urca in jos! Capitalismul, in ciuda aparentei ‘eficiente’ economice, reprezinta o catastrofa socio-culturala. Pe pricipiul ca este pagubos sa cistigi ceva (financiar) cu un prost (capitalismul) pentru ca pretul pe care trebuie sa-l platesti in degradarea, alienarea, indobitocirea si decimarea societatii te indeparteaza la infinit de orice beneficiu.

animation112.gif

Reclame

3 gânduri despre „De ce INVOLUTIA 1989 si nu Revolutia?

 1. geomarz

  Unde, Dumnezeu, se vede eficienţă economică în ultimii 20 de ani cînd tot românul a trăit numai din acumulările de dinainte ?!!!
  Cu excepţia celor 500, evident, care au furat cît au putut de la toţi !!!

 2. involutia1989

  Multzumesc pentru comentariul dumneavoastra geomarz!

  Intr-adevar, asa cum o arata si ghilimelele mele, capitalismul este muma pentru o minoritate oligarhica si mafiota, fiind cea mai pestilentiala ciuma pentru popoarele chinuite si alienate ale planetei.

  Sa speram ca romanii se vor trezi din somnul cel de moarte in care au fost impinsi prin diversiunea din decembrie 1989.

  Cu ocazia inceperii noului an va urez atit dumneavoastra cit si tuturor celor care au poposit in timp pe paginile acestui blog:

  Sincere urari de bine si sanatate pentru noul an 2010!

 3. rata a.

  Gadina Constantin – pozitia 67 – contestatie justificata. O.R. nr. 45/1994 (Pr.mun.Buc.), a detinut spatiul cu alta destinatie în Bd. Dorobanti nr. 56, sector 1- revendicat si restituit fostului proprietar (sic !) DAR SPATIU(NU INCA) L-A RESTITUIT EFECTIV DUPA –_––.2010 (NICI PANA AZI), deci dupa 15 ANI . > De pe internet am copiat anuntul sugestiv : Cu toată campania din presă, d-l. De mai sus, face diligențele de rigoare sa închirieze spatiul proprietate din str. Academiei 39-41, sc. III, ap.6 – bis, a dat anunturi in presa, pentru a se muta in blocul roz, C. Grivitei 60, vizavi de baia Grivita, S+P+1, bloc luat pe Partid , PSD sector 7 Bucuresti (sic!), trecut pe Asociatie apoi pe SRL cu acelasi nume, unde este singur asociat si cumparare mai apoi pe persoana fizica, adica el, spatiu de peste 1.000 mp.Pentru acesta spatiu uriaș plateste o suma simbolica, de 100-150 euro, de pe spatiu din Academiei va lua 1000 euro, 850 euro castig. oricum este al treilea spatiu ca revolutionar si mai are alte doua spatii, avizate de prim. bucuresti. totul se gaseste pe internet la accesare ~Gadina Constantin~ si As.Jilava ~89-R.-R., nu doreste sa piarda nici un leu. Unde nu exista “FALS IN DOCUMENTE PUBLICE”, ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s